Meteen naar de inhoud

Projecten

Yu Shan Management adviseert Nederlandse bedrijven die actief zijn in China, maar neemt ook graag verantwoordelijkheid voor operationele activiteiten- of het tijdelijk aansturen vestigingen in China.

Onze jarenlange ervaring in China in uiteenlopende sectoren, gecombineerd met Nederlands pragmatisme, zorgt voor een juiste inschatting van kansen en een reëel verwachtingspatroon, gepresenteerd in een strategisch plan van aanpak en een heldere werkwijze.

Onze opdrachtgevers zijn actief in uiteenlopende sectoren: Print- en Digitaal Uitgeven, Medische Nascholing(CME), F&B, Toerisme, Logistiek, IT, Certificering, Machinebouw, Winkelinrichting, Medische Hulpmiddelen, Land- en Tuinbouw, Grondstoffenhandel, 3D-Design, Interieur Design, Human Resources, Academische Wetenschappen, Duurzame Grondstoffen & Groene Energie, Fusies & Overnames, Voedingsindustrie, Huishoudelijke Artikelen en Reclame.

Onder meer voor onderstaande bedrijven en instellingen hebben wij de afgelopen jaren succesvol Consultancy-, Business Development- en Interim Management opdrachten uitgevoerd in verschillende steden in China. Aanvullende project informatie is op aanvraag beschikbaar:

Als u meer wilt weten, neemt u dan s.v.p. contact op met Yu Shan Management. Wij staan u in het Nederlands te woord. Hier vindt u de link naar onze Contactpagina.