Meteen naar de inhoud

China

China heeft in 2010 Japan ingehaald als op EEN na grootste economie ter wereld en de Chinese economie groeit gestaag door. In tegenstelling tot veel andere economieën liet 2022, ondanks strenge lockdowns, voor China nog een economische groei zien van 2.7% en de verwachting is dat ook komende jaren de Chinese economie in een hoog tempo doorgroeit.

China is met een bevolking van ongeveer 1.4 miljard mensen ’s werelds grootste potentiële consumentenmarkt en de transformatie van productieland tot afzetmarkt biedt de komende jaren buitenlandse bedrijven volop kansen om producten en diensten in China af te zetten.

Economische ontwikkelingen in China zorgen onder meer voor een snel oplopende welvaart onder de snel groeiende Chinese middenklasse en de binnenlandse vraag, gestuwd door Overheid, bedrijven en consumenten in China  zal dan ook de komende decennia als motor van de wereldeconomie fungeren.

Een gunstig investeringsklimaat voor (buitenlandse) ondernemers in combinatie met de grootte van de potentiële consumentenmarkt maken China tot een ideale bestemming voor Westerse bedrijven die op zoek zijn naar vergroting van hun afzetmarkt.

Nederlandse bedrijven kunnen van de ontwikkelingen in China meeprofiteren. China kan een onmisbare schakel zijn voor verdere groei van uw bedrijf met als bijkomend voordeel dat uw onderneming minder afhankelijk wordt van traditionele thuismarkten in Europa.

Het betreden van de Chinese markt en het verkopen van producten, diensten, concepten, technologieën in China is een realistisch vooruitzicht, waarbij Yu Shan Management graag als uw partner fungeert. Hier vindt u de link naar onze Contactpagina.