Meteen naar de inhoud

Dienstverlening

Yu Shan Management stelt Nederlandse bedrijven in staat grip te verkrijgen, behouden en vergroten op de activiteiten die in China worden ontplooid. Ons professionele team, met achtergrond in verschillende disciplines, en permanente aanwezigheid in Hong Kong en China staan garant voor een succesvolle opstart, uitbreiding of herziening van Chinese activiteiten. 

Gebaseerd op onze jarenlange permanente aanwezigheid in China en opgebouwde expertise adviseren we Nederlandse ondernemers t.a.v. hun China activiteiten, fungeren als ‘China Kenniscentrum’ en ontwikkelen strategieën die leiden tot het realiseren van nieuwe succesvolle Chinese afzetmarkten.

Indien gewenst nemen wij ook verantwoordelijkheid voor het daadwerkelijk realiseren van een renderende Chinese afzetmarkt. In China sturen we voor Nederlandse bedrijven in nauw overleg hun operatie aan of verrichten vanuit ons kantoor in Hong Kong op project basis operationele werkzaamheden die vanuit Nederland minder eenvoudig zijn aan te sturen. Onze permanente aanwezigheid in China en brede ervaring met zaken doen in China stelt ons in staat om uiteenlopende projecten te begeleiden.

Voor het uitvoeren van operationele werkzaamheden in China kunt u gebruik maken van de dienstverlening van ons gekwalificeerd personeel. Door onze aanwezigheid in China zijn we in staat om bovenop op de markt te zitten en ontwikkelingen in China zorgvuldig te monitoren, hetgeen noodzakelijk is om effectief de Chinese markt te kunnen bewerken.

China Consultancy
Gebaseerd op marktonderzoek, uitgaande van de kernwaarden van bedrijven, ontwikkelen wij de juiste China marktentree strategie en verschaffen inzicht in de wijze waarop het Nederlandse Midden- en Klein bedrijf een succesvolle marktpositie kan verkrijgen in China. Daarnaast adviseren wij t.a.v. operationele aangelegenheden en organisatorische processen waar Nederlandse bedrijven mee te maken krijgen tijdens het zaken doen in China en bieden pasklare oplossingen voor problemen ‘in het Chinese veld’.

Business Development + Interim Management
Yu Shan Management kan Markt Entree Strategieën implementeren. In China kunnen we de marktbewerking voor uw product of dienst aansturen en uitbouwen.

Op interim basis leiding kunnen we leiding geven aan uw operatie en zijn in staat om organisatorische processen te veranderen die leiden verbeterde resultaten.

Onze ruime ervaring in zowel het adviseren-, begeleiden- en vertegenwoordigen van Nederlandse bedrijven in China stelt ons in staat om op een snelle en efficiënte manier voor onze opdrachtgevers maximale resultaten te boeken. Voor meer informatie met betrekking tot onze expertise en opdrachten verwijzen wij graag naar onze projecten pagina.