Ga naar de inhoud

Yu Shan Management

Yu Shan Management opgericht in 2006 door mr Cees Baay, is een in China gevestigde onderneming met kantoor in Hongkong. Wij ondersteunen en vertegenwoordigen Nederlandse bedrijven bij het zaken doen in Azië en realiseren onder meer voor Nederlandse bedrijven nieuwe Chinese afzetmarkten.

Ondersteund door een team van toegewijde Chinese professionals, met uiteenlopende specialismen op het gebied van marktonderzoek, bedrijfsoprichting, (internet) marketing, distributie, verkoop en administratie stellen wij u in staat om de gewenste Chinese activiteiten vorm te geven en op een effectieve en efficiënte manier de markt te bewerken. Nederlands management zorgt ervoor dat opdrachtgevers geen concessies hoeven te doen aan de manier waarop men gewend is zaken te doen.

Vanuit onze vestiging in Hong Kong kunnen wij de adviezen die wij uitbrengen aan Nederlandse bedrijven direct implementeren, marktontwikkelingen signaleren en hier op anticiperen. Hiermee onderscheiden wij ons van diverse in Nederland gevestigde consultancy bedrijven met lokale partners in China.

Eigenaar/Managing Director Cees Baay is na het afronden van een studie Nederlands Recht met bedrijfseconomische specialisatie aan de Universiteit van Amsterdam bij VNU/Sanoma werkzaam geweest in diverse sales-&marketing- en management functies. In 2005 heeft hij zich definitief in Shanghai gevestigd, vanuit Yu Shan Management voor diverse Nederlandse ondernemingen vestigingen opgezet in Hongkong en China, deze aangestuurd en succesvol Nederlandse bedrijven op de Chinese markt geïntroduceerd.

Binnen Yu Shan Management zijn ervaren Chinese specialisten werkzaam die uitsluitend werken onder toezicht en aansturing van mr Cees Baay. Kennis van de Chinese markt wordt gecombineerd met Westerse kwaliteitsnormen, procedures en verslaggeving.